Att inte veta..

Hittade helt plötsligt en bild på honom i min telefon. Hade ingen aning om att jag sparat den. Var så noga med att radera allt som hade med honom att göra när vi sa hejdå.

Det högg till i hjärtat när jag upptäckte den. Precis som bilderna på blommorna han gav mig på sjukhuset. Varför har jag kvar dom? Jag är så trött på min egen dumhet och min oförmåga att släppa honom.


Tystnad...

Det har varit tyst här länge, det är för att jag druknar. Blev utskriven från sjukhuset den 11e, har gömt mig hos min pappa sen dess. Jag har inte orkat ta itu med eller leva livet. Spenderar dagarna med tv serier för att slippa tänka. Orkar knappt duscha, tvätta håret och liknande.

Det känns som om jag långsamt förlorar kontrollen över mig själv . . . . igen. Är trött på ångesten som river inuti.Jag håller knappt ihop, har en klump i halsen hela tiden.

Firande...

Igår firade jag min födelsedag i efterskott. Mina kompisar lagade mat och bakade kladdkaka. Vi pratade och skrattade. Allt var perfekt.

En av tjejerna gav mig en rosplanta, när jag såg den blev jag alldeles tårögd. Min älskade mormor gav mig alltid en ny planta varje år. Hon gick bort när jag var tio och sen dess har jag inte fått någon.
Tills igår.

Tack för igår tjejer, det betydde allt att ni spenderade kvällen med mig.


Födelsedag...

Imorgon fyller jag år. 27 år gammal. Känns sådär. Tiden har sin gång och jag har spenderat nästan all tid på att må dåligt eller i förnekelse.

Många år spenderade jag på Stockholms nattklubbar i ett alkoholrus, senaste åren i lugn hemmatillvaro.

Enda tiden jag mådde bra var som barn. Hela mitt vuxna liv har jag desperat sökt efter något bättre än det jag har.

27 år gammal och med insikt hoppas jag på bättre tider.


Paus...

Jag har blivit utskriven, är otrygg, arg, ledsen och förvirrad. Därför är det tyst här.

Jag gömmer mig från livet hos min pappa.


Hemma..

Fick sova hemma inatt, så värdefullt. Tänk att nåt så enkelt som att sova i sin egen säng kan göra skillnad. Min mamma och hennes hund är kvar.
Mysdag idag med.


Familj..

Två påskägg har jag fått idag, jag som ska gå ner i vikt!


Jag är en idiot...

Jag tänker för mycket, det är nog ett av dom större problemen jag har. Hela tiden snurrar tankar runt i samma hastighet som gilmore girls pratar. Inte undra på att jag ör så trött hela tiden, det är ju aldrig lugn och ro i mitt huvud.

Och ni ska se sängen efter att jag sovit en natt. lakanen är fullständigt ihopsnurrade och jag är genomsvettig.
Hoppas att medicinen lugnar ner lite så jag kan börja leva normalt. Hoppas så innerligt.

Mamma...

Min mamma är på besök, har saknat henne så himla mycket. Hon sover hos mig, men jag måste sova på avdelning. Det suger.

Men imorgon får vi umgås hela dagen. <3


Nattens mörker kväver mig...

Det är på kvällarna det är som värst. Ältandes av vad som skett under dagen är som att sitta på en buss full av sexåringar. Vad hade jag kunnat göra annorlunda? Vad borde jag ha gjort? Vad hade jag kunnat låta bli?

Känslan av att slösa bort min tid är extra närvarande på kvällen. Hur ska det bli i framtiden? Ska jag för alltid vara annorlunda? Utanför? Jag vill ju bara passa in i mallen.

Kanske har jag varit fast i dessa destruktiva tankemönster för länge. Är det försent? Finns det ingen tid för mig att ändra på något?
Jag skulle vilja radera mitt förflutna och börja om.


ADD medicin....

Idag var första dagen med medicinen mott ADD, hoppas att den kommer hjälpa. Men såklart finns det negativa delar av den också. Personalen måste kolla puls och blodtryck två gånger per dag. Jag blev av med den tyngsta av mina antiångesttabletter, och en av dom sjukaste biverkningarna är: en plötslig död.

Känns ju kul? Har iaf exemplariskt blodtryck och puls trots rökning.

Hur kan man sakna nån man aldrig har haft?

Jag förstår inte hur det är möjligt, så fort jag tänker tillbaka på den tid som var vår går det ilningar längs med hela kroppen. Jag saknar honom med en hetta jag inte visste fanns inom mig. Jag är en ganska samlad person som inte hanterar min känslor passionerat utan mer kontrollerat.

Han förstör all min samlade yta och krossar alla motstånd. Synd bara att han inte var för mig, utan skapades för att tillhöra någon annan. Jag hatar henne, avundas henne och lider med henne. Hon har fått en av dom vackraste män som existerar.

Fuck vad jag saknar honom..

Top gear...

Sitter och tittar på top gear som jag älskar. Har ont i magen för att åka tillbaka till avdelning.

Vill bara slippa!


Snurrigt i en dröm...

Idag snurrar tankarna runt i snäva cirklar, går inte att hålla dom kvar. Jag orkar nog inte så mycket mer.Vet inte var jag ska ta vägen, men vill bara härifrån. Det kommer upp en massa gammal skit hela tiden, sånt jag har förträngt. Jag orkar inte sitta här och försöka reda ut mitt liv som mest har varit jobbigt rakt av.

Jag hatälskar personalen här, jag hatar maten, avskyr rutinerna. Jag vill bara smita undan. Slippa hantera. Glömma.

A to the D to the D...

Jag har ADD, fick precis diagnosen. Det känns ganska bra, fördelen med ADD är att det finns en färdig behandlingsplan. Dom andra problemen jag har kan ju lösas på flera sätt. ADD förklarar även stora delar av mitt liv då jag känt mig annorlunda. För det har jag gjort väldigt ofta under mitt liv.

ADD är en störning som gör att man har svårt att koncentrera sig, att man lätt blir distraherad och har svårt att få saker gjorda.

Dömd att bli bedömd..

Idag är mitt huvud upp och ner, har drömt dom sjukaste drömmarna och är helt slut. Nervös för diagnosen som kommer idag, orolig över att inte bli utskriven innan påsk. Ont i magen av oro inför framtiden. Jag önskar att jag kunde låta bli att stressa över saker jag inte kan påverka.

I söndags blev jag bjuden till nigeria, men istället för att bara wow vad häftigt det skulle vara såg jag bara en massa problem. Är så trött på att vara sån.

Sjukhus..

Här inne är livet väldigt inrutat, frukost kl 8, promenad klockan 11 och lunch vid tolv..aa ni fattar. För mig som är sådär fruktansvärt oorganiserad är det här jättejobbigt. 

När jag är hemma blir det oftast ingen frukost, mycket träning eller ingen alls och lunch när/om det passar. 
kanske är det bättre på deras sätt.  


Vilja..

Viljan att leva smyger sig på. Det känns lite lättare än igår iaf, men det är långt kvar. Jag känner mig fortf likgiltig inför det mesta. Kanske är det sån jag är. Dom påstår det.

Men jag vill vara en glad person, med värme. Som kan kasta sig in i relationer utan skyddsnät. En sån som tränar regelbundet och som gör smoothies.


Enough freedom...

Ingen utskrivning idag och läkarsamtal först imorgon. Grymt besviken.


Tjockis..

Pga av mediciner och stillastittande på sjukhus så har jag gått upp jättemycket och jag mår så dåligt över det.
Mår illa när jag ser mig i spegeln. Jag misshandlar min kropp lika mycket som jag fuckar med min hjärna.
Tyvärr finns det ju inga genvägar utan det är bara att träna, men sommaren är ju snart här.

Nån som läser som kan tänka sig att träna med mig?

Freedom..

Hoppas verkligen att jag blir utskriven idag. På nått sätt längtar jag efter att få mitt liv tillbaka. Trots att jag mår sämre, men jag orkar inte vara här. Saknar min familj och mina vänner.

Jag hatar att må såhär .

I know him too well..

Fan, varenda fiber i kroppen skriker efter honom. Han beröring, hans röst, hans leende och hans doft. Jag har inget som påminner mig om honom. Inga foton, inga saker. Jag vet så väl att jag var tvungen att släppa taget, men jag har ännu inte gått vidare.

Fast här på sjukhus. Undrar vad han skulle göra om han visste.

Sömntabletter...

Är så trött på mina verkningslösa sömntabletter. Jag somnade vid två inatt och vaknade halv sex.


RSS 2.0